м. Херсон, смт. Комишани, вул. Центральна (Радянська), б. 95а
Тел.: (0552) 43-88-29, E-mail: dukat-agro@i.ua
КАТЕГОРІЇ
Плевен
ФАО 270
договорна З ПДВ
Тактик
ФАО 240
договорна З ПДВ
Фріззбі
ФАО 290
договорна З ПДВ